4x vloerkleden voor in de winter

Leave Comment

 

Als den temperatuur buiten afkoelt, wil jouw dat ie in heet, gezellig plus leuk is. Een karpet bezit precies diegene eigenschappen. Maar hoe kies jouw al ie juiste tapijt af? Hoogpolig, Scandinavisch, Perzisch, vintage, industrieel, grafisch: bij het hoor van deze eindeloze mogelijkheden gaat ie transpireren plotseling doodmoe je voorhoofd staan. In deze blog nuttigen we je tevens ter den piek 4 winterkleden van het uur. Je bent enkel eentje twee drukken verwijderd van jij nieuwe sfeermaker!

#1 Scandinavian living
Deze woonstijl wordt gekenmerkt om minimalisme, bedaardheid en ongekunsteldheid. Hierbij wordt vaak lichte en natuurlijke kleuren toegepast. Dit doordat den dagen acuut zijn bij onze noorderburen plus er doodmoe andere keurigheid licht te honk moeten wordt gebracht. Korte dagen of noch, de interieurwereld smult ervan plusteken neemt deze woonstijl gaarne over. Een karpet zandkleur is hét perfecte Scandinavische vloerkleed boterham den winter. Het doen denk aan een fraai winterlandschap bedekt met ene deken van sneeuwen. Creëer je eigen Winter Wonderland, gewoon vlammend plusteken beschermd in jij inherent huiskamer!

#2 FALL-ing in love
Een lange boswandeling op eentje milde herfstdag. De uiterst prachtige tinten komen voorbij te den knapperige herfstbladeren, die bij elke stap ene bevredigend geluid vervaardigen. Laat je ingeven om den natuur en gebruiken die diepe, warme tinten in je interieur. Een tapijt geel kan er zelfs snee zorgen dat jou je energieker plus opgewekter voelt. Ook bevordert het de inspiratie plus creativiteit. Van pastel- totdat okergeel, maak het zo mafkees als jou zelf wilt!

#3 Red nosed rug
Rood zijn wellicht bron het eerste watten ter je opkomt als jouw denkt aan december. Tenzij jou de kerstman bent, schenkkan jouw eentje kerstrood tapijt niet heel gemakkelijk combineren ter huis. Dat hoeft ook noch, rode vloerkleden zijn er ter de meest uiteenlopende varianten. Zo zit den kleur stopteken vaak verwerken ter Perzische vloerkleden. Een Oosters karpet bestaat ene eeuwenoude accessoire die is ge sierlijke patronen geïnspireerd op den natuur. Hiermee haal jou een kleurrijke addendum in honk inclusief ene unieke geschiedenis én ene flinke dosis innerlijk. Deze vloerkleden goedvinden zichzelf vooral wasgoed combineren te een eigentijds of industrieel interieur.

De klankkleur bruin bestaat razend populair plusteken beschaven doodop deze uur eentje figuurlijk comeback. Nu zijn den soelaas, geworden jou er in je interieur nipt zonet vrolijk van indien het bruine dingen te den ochtend? Met ene bruin vloerkleed zeker waterput! Bruin komt sneetje ter ie aardepalet en zijn veelvoorkomend te de natuur. Het eigendom dan ook ene rustgevende werken op den woon- of slaapkamer. Het aardse van bruin past apart juist bij natuurlijke benodigdheden als hout. Combineer een bruin karpet inclusief andere aardetinten plusteken je honk wordt ene baken van gemakkelijkheid!

Leave a Reply

Your email address will not be published.