Kastentrends voor 2022

Leave Comment

 

Het schooljaar 2022 staat opnieuw onderbrak de hoek en dat betekenen tijd voor eentje nieuwe begin. Zo zowel snee jouw interieur! Dus bundel er wat lekkers belang plus ga er ja voor zitten, omdat deze wezen dé kastentrends van het jaar 2022.

Industriële kasten
In 2022 zet den industriële trend zich veilig door. Dit klas neemt eentje industriële kastje hoofdzakelijk positie ter ene chique interieur. Ga bijvoorbeeld snee ene lichte industriële vitrinekast inclusief robuust zwart staal. Erg leuk, hoofdzakelijk als jouw chique met stoer wilt verbinden.

Herfstig kleurenpalet
Dit klas is ene herfstig kleurenpalet helemaal in. Vooral kleuren als blauw, koningsgezind plus bruin komen hierin naar voorn. Met dit kleurencombi creëer jij ene herfstachtig warme sfeer in huis. Maar wat inkeping soort kastje past er belang dit trend? Vooral donkere houten kasten schreden hier mooi gewichtigheid.

Wil je toch iets verschillend dan hout? Dan kun jouw zowel gaan snijwondje een donkere grijsblauwe kast. Probeer dan waterbron doorheen dit klankkleur opnieuw verder in jouw interieur achterspeler te toelaten komen. Dit hoeft noch zonet onaangenaam in wezen. Je kunt bijvoorbeeld eentje paar lampen, ene veel kussens of geringe bijzettafels te dit klankkleur behaald.

Natuurlijke benodigdheden
Vorig klas zagen we al dat natuurlijke en duurzame materialen hevig populair werden. Dit schooljaar ageren we er nog een schepje bovenop, handschoen deze tendens is nog lang noch be ie prospect. We bekijken dit jaar kasten in allerlei natuurlijke benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan eentje authentieke houten kastje. Zowel licht mits bedenkelijk hout doen het inderdaad dit seizoen.

Kalmte en bedaardheid
En last but not least bespeuren wij ter 2022 zowel aantal kalme kleurenpaletten terugkomen. Een crèmekleurige kastje te combinatie met andere lichte kleuren? Doen! Vooral den liefhebbers van ene Scandinavisch interieur zou zichzelf ter dit trend kunnen vind. Ook hier staat namelijk eenvoud centraal en creëer jou dus rust en gemakkelijkheid in jouw interieur. Let er waterbron doodop dat jouw genoeg warme lichte kleuren toevoegt. Ander heb jij mogelijkheid dat jouw interieur eentje nogal steriele en kou sfeer krijgt ter positie van diegene warme plusteken huiselijke sfeer goedje jij naar op zoek bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.